• Oslikavanje lica za maškare
 • Oslikavanje lica
 • Vrste događanja
  • Dječja događanja (tematska događanja, dječji rođendani, krstitke, family days, vrtići, škole...)
  • Eventi (trg. centri, team building, promocije, TV reklame, sajmovi, promidžbeni spotovi, marketinške kampanje..)
  • Odaberite face painting

   Odabrati oslikavanje lica (face painting) za omiljeno događanje nije luksuz. Radi se o profesionalnoj i vrhunskoj usluzi koja je namijenjena svakome i za sve vrste događanja (dječji rođendani, obiteljski dani, dani otvorenih vrata poduzeća, team building, sajmovi, poslovna dogođanja, sve vrste događanja na otvorenom ili zatvorenom mjestu)...Više od 20 god iskustva garancija je vrhuske usluge koju Tajlanđanka Pattama Stimac ima za Vas.


   Vaše ime i prezime

   Mobitel

   E-mail adresa

   Vaša poruka

   Unesite sigurnosni code:
   captcha

 • Face painting umjetnici

Boja za oslikavanje lica

boja-za-oslikavanje-licaNekoliko informacija o boji i opremi koju koristimo. Boja koju koristimo je od svjetski poznatog i renomiranog proizvođača iz Australije. Nije testirana na životinjama, baza je voda što je vrlo bitno jer ne izaziva neželjene kožne probleme, te posjedujemo certifikat kada je kupljena te do kada ima rok trajanja. Osim boje imamo oko 30 različitih vrsta kistova specijalne debljine i osjetljivosti, te popratne efekte kao što su gliteri, šljokice, posebna sjajila, sjene, preljevi… Trajanje može biti 60, 120, 180 ili 240 minuta. Kolegica koja radi oslikavanje lica je iz Bangkoka i jedna je od vodećih u svijetu po kvaliteti izrade face paintinga. U koliko se radi o velikom broju djece ili je potrebno veći broj osoba oslikati, svakako preporučamo da budu 2 ili čak 3 osobe koje rade face painting paralelno. To se prakticira najčešće na poslovnim eventima kada su dani otvorenih vrata gdje broj ljudi je veći od 100 ili je potreban cijelednevni rad. Kod takvih događanja moguće su mnobrojne kombinacije crteža i izrade logotipova ili nazivi brandova izrađeni u face painting tehnici.

Želite li saznati detaljnije informacije o mogućnostima izrade logotipa poduzeća svakako nam se javite na naše kontakte. Do sada smo radili na velikom broju poslovnih eventa gdje su se osim pripadnica ljepšeg spola i muškarci dali oslikati i ukrasiti lice ili vrat.

Boja za oslikavanje lica ne smije biti nepoznatog podrijetla. Mora imati rok valjanosti (do kada vrijedi) kao i svaki kozmetički proizvod. Ne smije sadržavati toksične supstance koje mogu izazvati neželjene dermatološke probleme. Originalna boja je izrazito skupa. Jedno pakiranje profesionalne boje ima vrijednost oko 1200 €. Kada nas angažirate možete u bilo kojem trenutku zatržiti da Vam se pokaže certifikat od boje. Ako angažirate nekog amatera pojedinca, zapitajte se da li posjeduje ove obvezatne elemente propisa EU.

face painting oslikavanje lica

Vaše ocijene za uslugu:

Ocijena zadovoljstva postojećih korisnika:

5/5
 • 5