• Oslikavanje lica za maškare
 • Oslikavanje lica
 • Vrste događanja
  • Dječja događanja (tematska događanja, dječji rođendani, krstitke, family days, vrtići, škole...)
  • Eventi (trg. centri, team building, promocije, TV reklame, sajmovi, promidžbeni spotovi, marketinške kampanje..)
  • Odaberite face painting

   Odabrati oslikavanje lica (face painting) za omiljeno događanje nije luksuz. Radi se o profesionalnoj i vrhunskoj usluzi koja je namijenjena svakome i za sve vrste događanja (dječji rođendani, obiteljski dani, dani otvorenih vrata poduzeća, team building, sajmovi, poslovna dogođanja, sve vrste događanja na otvorenom ili zatvorenom mjestu)...Više od 20 god iskustva garancija je vrhuske usluge koju Tajlanđanka Pattama Stimac ima za Vas.


   Vaše ime i prezime

   Mobitel

   E-mail adresa

   Vaša poruka

   Unesite sigurnosni code:
   captcha

 • Face painting umjetnici

Dječji rođendani

djecji-rodjendani-face-painDječji rođendani su uisitinu mjesto gdje se oslikanje lica može predivno prezentirati. Vrlo je često kod nas i posebno kada to radi svjetski renomirana umjetnica iz dalekog Tajlanda. Predstavljamo Vam oslikavanje lica od naše Pattame. Vratimo se rođendanima. Neki će u startu reći da je oslikavanje lica namijenjeno samo bogatima, samo za cure…Krivo!!

Oslikavanje lica je umjetnička usluga koja iskreno je vrlo kompleksna. Potrebno je puno rada i truda da bi lijepo nacrtano lice uistinu poprimilo umjetnički značaj. Nažalost mi nikada ne može naplatiti uslugu koliko ona zapravo vrijedi, ali kreiran je cjenik koji je dostupan na ovoj stranici i primjeren je za svakoga. Face paiting nije samo za cure, već i za dečke. Imamo katalog s više od 400 slika od kojih je polovica za dečke, a druga polovica za cure. Svatko si može odabrati što točno želi i Patama bez šablona će nacrtati najljepši face painting. Poželjeti ćete svoje dijete s velikim osmijehom fotografirati, a svaki puta kada će vidjeti sliku vratiti će ga u vrijeme kada je slavio rođendan i bila je “teta” koja super crta. 

Vaše ocijene za uslugu:

Ocijena zadovoljstva postojećih korisnika:

5/5
 • 5

Što Vi morate pripremiti? Pattama kada dolazi na dječji rođendan izrađivati oslikavanje lica donosi sve. Imamo svoj stol, stolice, boje, šljokice, glitere, 30-40 kistova specijalne senzibilnosti i promjera, spužvice, krpice, maramice, svjetiljku…Ona je profesionalac i ima sve. Njezin komplet boja koje koristi + oprema ima vrtoglavu cijenu od 1200€. Računajte koliko je morala potrošiti u zadnjih 20 godina takvih kompeta da bi postigla svjetski renomiranu slavu? Angažirajte i Vi Pattamu za dječji rođendan Vašeg princa ili princeze.

Imamo mogućnost za Vas predložiti da rođendani budu upravo u stilu koje Vaše dijete voli. Možemo napraviti TEMATSKI FACE PAINTING ROĐENDAN.

oslikavanje lica dječji rođendani