• Oslikavanje lica za maškare
 • Oslikavanje lica
 • Vrste događanja
  • Dječja događanja (tematska događanja, dječji rođendani, krstitke, family days, vrtići, škole...)
  • Eventi (trg. centri, team building, promocije, TV reklame, sajmovi, promidžbeni spotovi, marketinške kampanje..)
  • Odaberite face painting

   Odabrati oslikavanje lica (face painting) za omiljeno događanje nije luksuz. Radi se o profesionalnoj i vrhunskoj usluzi koja je namijenjena svakome i za sve vrste događanja (dječji rođendani, obiteljski dani, dani otvorenih vrata poduzeća, team building, sajmovi, poslovna dogođanja, sve vrste događanja na otvorenom ili zatvorenom mjestu)...Više od 20 god iskustva garancija je vrhuske usluge koju Tajlanđanka Pattama Stimac ima za Vas.


   Vaše ime i prezime

   Mobitel

   E-mail adresa

   Vaša poruka

   Unesite sigurnosni code:
   captcha

 • Face painting umjetnici

Face painting umjetnici

Face painting umjetnici koji su najpopularniji u Hrvatskoj okupljeni pod jednim krovom. Vrhunski face painting doživljaj koji se ne može zaboraviti na Vama bitnim događanjima. Vrijeme za bitno događanje, rođendan uz koji se gase svjećice, event uz koji ćemo kucnuti čašama ili događanje u omiljenom trgovačkom centru. Mjesta koja definitivno pripadaju umjetnicima oslikavanja lica (face painting umjetnicima). Vrijeme je za njihovu profesionalnu izvedbu. Fantastičan umjetnički alat, boje za face painting, kistovi, unaprijed prema Vašim željama spremne teme za rad, katalog sa slikama ili laptop na kojoj uživo možete vidjeti prezentaciju…Učiniti ćemo sve za Vas kako bi omiljeno događanje poprimilo značaj u vremenu kada je tehnologija postala imperativ, a umjetnost se samo u prolazu spomene. Ovdje naglašavamo umjetnički poziv u izvedbi onih koji su najbolji.

Jednu od članica umjetničkom tima upoznajte, njeno ime je Pattama. Dolazi iz dalekog Tajlanda. Dulje od 20 godina obilježava njezin rad, mnogobrojna gostovanja na TV-u, dječjim događanjima, poslovnim događanjima, trgovačkim centrima…Više o njoj pročitajte na OSLIKAVANJE LICA | PATTAMA

Osim Pattame koja je jedna od vodećih u Hrvatskoj imamo i druge vrlo kvalitetne i profesionalne face painting umjetnike čija je reputacija bogata dugogodišnjim umjetničkim radom, talent koji je neizbježan, oprema koja je besprijekorno vrhunska. Više o face painting boji pročitajte na BOJA ZA OSLIKAVANJE LICA. Čista, uredna, dermatološki testirana, boja koja zadovoljava sve Zakonske propise…

Mi ne zapošljavamo studente, osobe koje “nešto malo” znaju. Mi radimo jedino i isključivo s profesionalcima uz minimalno 7-10 godina radnog aktivnog iskustva. Osiguravamo najkvalitetniju boju i opremu za rad, cjelovitu podršku u organizacijama događanja. To znači, kada Vi naručite od nas uslugu koju potvrdite, možete sa 100% sigurnošću biti uvijereni da će biti iznad svih očekivanja odrađena., kako i dolikuje.

 Online rezervaciju možete napraviti 0 – 24 sata putem online obrasca: