• Oslikavanje lica za maškare
 • Oslikavanje lica
 • Vrste događanja
  • Dječja događanja (tematska događanja, dječji rođendani, krstitke, family days, vrtići, škole...)
  • Eventi (trg. centri, team building, promocije, TV reklame, sajmovi, promidžbeni spotovi, marketinške kampanje..)
  • Odaberite face painting

   Odabrati oslikavanje lica (face painting) za omiljeno događanje nije luksuz. Radi se o profesionalnoj i vrhunskoj usluzi koja je namijenjena svakome i za sve vrste događanja (dječji rođendani, obiteljski dani, dani otvorenih vrata poduzeća, team building, sajmovi, poslovna dogođanja, sve vrste događanja na otvorenom ili zatvorenom mjestu)...Više od 20 god iskustva garancija je vrhuske usluge koju Tajlanđanka Pattama Stimac ima za Vas.


   Vaše ime i prezime

   Mobitel

   E-mail adresa

   Vaša poruka

   Unesite sigurnosni code:
   captcha

 • Face painting umjetnici

Oslikavanje lica face painting

Nekoliko informacija o boji i opremi koju koristimo. Boja koju koristimo je od svjetski poznatog i renomiranog proizvođača iz Australije. Nije testirana na životinjama, baza je voda što je vrlo bitno jer ne izaziva neželjene kožne probleme, te posjedujemo certifikat kada je kupljena te do kada ima rok trajanja. Osim boje imamo oko 30 različitih vrsta kistova specijalne debljine i osjetljivosti, te popratne efekte kao što su gliteri, šljokice, posebna sjajila, sjene, preljevi… Trajanje može biti 60, 120, 180 ili 240 minuta. Kolegica koja radi oslikavanje lica je iz Bangkoka i jedna je od vodećih u svijetu po kvaliteti izrade face paintinga. U koliko se radi o velikom broju djece ili je potrebno veći broj osoba oslikati, svakako preporučamo da budu 2 ili čak 3 osobe koje rade face painting paralelno. To se prakticira najčešće na poslovnim eventima kada su dani otvorenih vrata gdje broj ljudi je veći od 100 ili je potreban cjelednevni rad. Kod takvih događanja moguće su mnobrojne kombinacije crteža i izrade logotipova ili nazivi brandova izrađeni u face painting tehnici.

Boja za oslikavanje lica ne smije biti nepoznatog podrijetla. Mora imati rok valjanosti (do kada vrijedi) kao i svaki kozmetički proizvod. Ne smije sadržavati toksične supstance koje mogu izazvati neželjene dermatološke probleme. Originalna boja je izrazito skupa. Jedno pakiranje profesionalne boje ima vrijednost oko 1200 €. Kada nas angažirate možete u bilo kojem trenutku zatržiti da Vam se pokaže certifikat od boje. Ako angažirate nekog amatera pojedinca, zapitajte se da li posjeduje ove obvezatne elemente propisa EU.

Želite li saznati detaljnije informacije o mogućnostima izrade logotipa poduzeća svakako nam se javite na naše kontakte. Do sada smo radili na velikom broju poslovnih eventa gdje su se osim pripadnica ljepšeg spola i muškarci dali oslikati i ukrasiti lice ili vrat.

face painting oslikavanje lica

Gdje se koristi oslikavanje lica?

 • TV reklame
 • Marketinške kampanje
 • Dječja događanja
 • Promocije proizvoda
 • Prezentacije
 • Sve vrste evenata s brandovima

Vaše ocijene za uslugu:

Ocijena zadovoljstva postojećih korisnika:

5/5
 • 5

Koga se sve smije oslikavati?

Kao što smo gore naveli boja za face painting nije štetna, na bazi vode je te se lako, jednostavno i praktično skida vlažnim maramicama. Kada ste nas pozvali na dječji rođendan gotovo uvijek sva djeca se smiju oslikavati. Ako neko dijete od ranije ima deramtološke probleme (kožne probleme) svakako nije uputno da se na njemu radi oslikavanje lica. Vrlo vjerojatno se ništa neće dogoditi, ali iz preventivnih razloga ne preporučamo osim u koliko sam roditelj je uz dijete i sam izjavi da želi. Oslikavanje se ponekada preporuča da na manjoj djeci (4 ili 5 godina) ne radi na licu već na ruci kako bi dijete moglo vidjeti malo slikarsko dijelo i kada god zaželi može obrisati.

Postoje iznimke kada naša umjetnica neće raditi oslikavanje lica:

 • Vulgarni simboli ili natpisi
 • Slogani koji potiču nasilje
 • Uvredljivi natpisi

Ovo su jasno ekstremni primjeri, ali dužni smo Vas upozoriti. Gotovo nikada se ne događa da netko je uistinu želio imati takvu vrstu zabave.

face painting oslikavanje lica

Koliko traje jedno oslikavanje lica?

Obično se oslikavanje lica (face painting) naračuje za privatna događanja ili komercijalne svrhe. U koliko se radi o privatnim događanjima (dječji rođendani, tulumi, zabave, dječja događanja s definiranim brojem djece) naša face painting umjetnica će u dogovorenom terminu napraviti oslikavanje lica za svu djecu. Jedno oslikavanje traje od 3 – 10 minuta ovisno o tome koliko je zahtjevan crtež. U koliko je veći broj djece, tada e preporučaju dvije stvari. Da se vremenska kvota poveća ili da se djeci sugerira da neki jednostavniji crtež koji traži manje vremena za izradu. Manje vremena ne znači lošija kvaliteta. Pattamini umjetnički crteži su apsolutno i bezprijekorno kvalitetni.

Sljedeće pitanje je kako se čiste vrat, ruka, lice..od boje. Budući je boja na vodenoj osnovi, najbolja sredstva su vlažne maramice za djecu, voda i sapun.

Kako naručiti oslikavanje lica?

Ne postoji vrijeme koliko unaprijed za neki datum Vi se morate javiti da bi naručili oslikavnje lica. Kada klijent naruči oslikavanje lica taj termin koji je definiran datum, mjestom i vrmenom (od – do). To je Vaše vrijeme koje ste zakupili i drugi klijenti više ne mogu dobiti taj termin. Oslikavanje lica može naručiti pozivom u naš kontakt centar poduzeća Vladimir Štimac d.o.o. ili popunjavanjem online obrasca.

Načini plaćanja koje prihvaćamo:

 • Gotovina (posjedujemo Zakonski propisanu fiskalnu blagajnu)
 • Transakcijaski račun (IBAN poduzeća Vladimir Štimac d.o.o.)
 • Kreditne kartice (American Express ili Diners)
 • PayPal (online plaćanje)

Za sve usluge izdajemo običan ili R1 račun.