• Oslikavanje lica za maškare
 • Oslikavanje lica
 • Vrste događanja
  • Dječja događanja (tematska događanja, dječji rođendani, krstitke, family days, vrtići, škole...)
  • Eventi (trg. centri, team building, promocije, TV reklame, sajmovi, promidžbeni spotovi, marketinške kampanje..)
  • Odaberite face painting

   Odabrati oslikavanje lica (face painting) za omiljeno događanje nije luksuz. Radi se o profesionalnoj i vrhunskoj usluzi koja je namijenjena svakome i za sve vrste događanja (dječji rođendani, obiteljski dani, dani otvorenih vrata poduzeća, team building, sajmovi, poslovna dogođanja, sve vrste događanja na otvorenom ili zatvorenom mjestu)...Više od 20 god iskustva garancija je vrhuske usluge koju Tajlanđanka Pattama Stimac ima za Vas.


   Vaše ime i prezime

   Mobitel

   E-mail adresa

   Vaša poruka

   Unesite sigurnosni code:
   captcha

 • Face painting umjetnici

Otkazivanje termina

Jedno od najčešćih pitanja mnogih naših korisnika usluga je kako mogu otkazati termin nakon što smo izvršili rezervaciju?! Pokušati ćemo Vam na najjednostavniji način objasniti. Ne postoji Zakonom pisan način kako dogovoreni i potvrđeni termin se otkazuje, koje su konsekvence i da li postoji vrijeme otkazivanja termina. Svako poduzeće ima u svom poslovanju vrijeme u kojem je potrebno izvršiti rezervaciju usluge koja je uvijek navedena na ponudi u formi “ponuda vrijedi 3 dana” ili “ponuda vrijedi 7 dana”… ili neovisno o tome ste naveli da svojevoljno prihvaćate ponudu s opisanim i dogovorenim referncama.

Nakon toga ako ste izvršili rezervaciju uslugu Vi ste zakupili naše vrijeme (dan i vrijeme) te sve druge kllijente koji bi zatražili identičan termin ili termin koji bi se preklapao s Vašim, ne može dobiti bez obzira da li ste Vi zakupili uslugu za 1 Kunu, a drugi klijent za 1001 Kn 🙂 Pravilo je da tko prije rezervira, termin je njegov.
Kako se može otkazati dogovoreni termin?
Predpostavimo da ste rezrvirali termin. Dobili ste ponudu, potvrdili. Na samoj ponudi je cijena koju ste Vi prihvatili. Iz nekog razloga morate otkazati termin (nažalost bolest, ili zbog neplaniranog puta ili zbog ružnog vremena jer ste planirali događanje na otvorenom…)..postoje 2 načina kako otkazati:
Jedan način je da minimalno 7 dana prije dogovorenog termina s nama dogovorite novi termin koji ćete ispoštovati, a drugi način je da refundirate nam štetu s 40% ukupno dogovorenog iznosa iz ponude koju ste prihvatili.
Što mi gubimo kada netko otkaže dogovoreni termin?
1. Kompletan program koji smo za Vas pripremili ima neku vrijednost (cijena koju ste Vi prihvatili)
2. Za isti termin druga 2, 3 ili više klijenata smo odbili…i nismo u mogućnosti iste više vratiti što nam stvara novi nerealizirani gubitak
3. Dok s Vama komuniciramo dajemo maksimalno pažnje i poštovanja kako bi na vrijeme dobili ponudu, željenu informaciju, koristimo najsuvremeniju tehnologiju…Djelatnike moramo platiti, originalne licence za software…,a sve je to neophodno kako bi upravo Vi u najkraćem vremenu dobili najbolju ponudu koju ćemo vrhunski odraditi i dokazati svoju profesionalnost.
Nama nije u interesu da klijent otkaže termin i morate nam refundira s 40%. Mi volimo naš posao, jer mi smo kreativci koji će odlično zabaviti djecu ili odrasle.
Ne zaboravite da ako ste rezervirali termin za prijepodne, zasigurno djelatnica neće noć ranije izaći u neki klub i ostati do 5 ujutro vani, a u 10 sati ujutro održati Vama program. Naši djelatnici dolaze odmoreni i koncentrirani na svoj posao, jer samo to je jedan ispravan put poslovanja.
Hvala na razumijevanju!