• Oslikavanje lica za maškare
 • Oslikavanje lica
 • Vrste događanja
  • Dječja događanja (tematska događanja, dječji rođendani, krstitke, family days, vrtići, škole...)
  • Eventi (trg. centri, team building, promocije, TV reklame, sajmovi, promidžbeni spotovi, marketinške kampanje..)
  • Odaberite face painting

   Odabrati oslikavanje lica (face painting) za omiljeno događanje nije luksuz. Radi se o profesionalnoj i vrhunskoj usluzi koja je namijenjena svakome i za sve vrste događanja (dječji rođendani, obiteljski dani, dani otvorenih vrata poduzeća, team building, sajmovi, poslovna dogođanja, sve vrste događanja na otvorenom ili zatvorenom mjestu)...Više od 20 god iskustva garancija je vrhuske usluge koju Tajlanđanka Pattama Stimac ima za Vas.


   Vaše ime i prezime

   Mobitel

   E-mail adresa

   Vaša poruka

   Unesite sigurnosni code:
   captcha

 • Face painting umjetnici

Pattama Štimac, face painting umjetnica iz Tajlanda

pattama_stimac

Pattama Štimac. Umjetnica iz Tajlanda

Face painting (oslikavanje lica) nije nova usluga u našoj ponudi. Međutim posebnost je to što cijeli projekt oslikavanja lica radi talentirana i vrlo skromna umjetnica iz Tajlanda (rođena 1979. god). Pattama na vrlo visokom nivou kvalitete i perfekcionizma kojeg ima u radu te pretvara doslovce lice, vrat ili ruku u slikarsko platno i u svega nekoliko minuta nastaju prava umjetnička dijela.
Gđa. Pattama Štimac je cijeli život ovoj umjetnosti kako bi svaki rad bilo malo remek dijelo koje ostavlja osmijeh na licu nacrtane osobe i nakon što se boja skine. Do sada su svi naši klijenti bili impresionirani postignutim radom te uvijek uputili najljepše komplimente.
Slobodni smo reći da su djeca najiskrenija i najzahtjevnija publika. Kako bi im olakšali u odabiru imamo katalog s unaprijed pripremljenim slikama i materijalima.
Imamo tematiku Štrumpfovi, Hello Kitty, Batman, Spiderman, Batman, Hulk, a tu su i prema dječjim željama moguće sve kombinacije izrade od cvjetova , leptirića…Šablone NE koristimo, već se sve radi originalnom tehnikom.
Nekoliko informacija o boji i opremi koju koristimo. Boja koju koristimo je od svjetski poznatog i renomiranog proizvođača iz Australije.
Nije testirana na životinjama, baza je voda što je vrlo bitno jer ne izaziva neželjene kožne probleme, te posjedujemo certifikat kada je kupljena te do kada ima rok trajanja.
Osim boje imamo oko 30 različitih vrsta kistova specijalne debljine i osjetljivosti, te popratne efekte kao što su gliteri, šljokice, posebna sjajila, sjene, preljevi…

Više o bojama za face painting, pročitajte  OVDJE

Vaše ocijene za uslugu:

Ocijena zadovoljstva postojećih korisnika:

5/5
 • 5

face painting oslikavanje lica